09
FEB
2016

Renz pakkepostanlæg til boliger

Posted By :
Comments : 0

Renz pakkepostkassesystem hvor du kan sende og modtage pakker

Inspiration:

 

Pakkepostanlæg til stigende e-handel

Med den stigende betydning af handel på internettet er der sket en helt ny udvikling inden for levering af pakkepost. Vi bestiller i stadig højere grad bøger, tøj og elektronik via internettet med levering direkte på deres adresse. Det kræver en intelligent løsning at opfylde ønsket om at kunne modtage og returnere pakker uafhængigt af, om man er hjemme, ønsket om enkel håndtering af returforsendelser samt muligheden for nemt at afsende egne pakker. Med pakkepostanlæg fra Renz har man mulighed for både at modtage pakker og at sende dem retur.

Produktegenskaber:

  • Mulighed for elektronisk udvidelse
  • Integreret Renz-styreenhed eller Renz Plus-styreenhed
  • Kabinettet er lakeret indvendigt eller i rustfrit V4A-stål
  • Til indendørs montering
  • Til udendørs montering (vi anbefaler dog at anlægget er overdækket)
  • CE-mærket
  • Højre- eller venstrehængsling af låger
  • Forskellige monteringsmuligheder: udvendig, indbygget eller fritstående montering
  • Beklædninger i forskellige design

 
Kontakt os

Til eftermontering eller til nybyggeri og renovering – Alt er muligt!
Uanset om der er tale om et enkelt pakkepostanlæg til eftermontering i eksisterende bygninger eller i kombination med postkasser til nybyggede og renoverede bygninger. De kompakte pakkepostanlæg fås i alle størrelser, farver, former og variationer og kan konfigureres, så de passer ind i bygningen. Som velrenommeret producent er vi garant for at levere produkter af høj kvalitet fremstillet af førsteklasses materialer i avancerede produktionsanlæg – produkter, der også bevarer deres værdi selv ved meget hyppige skift af lejere.

Konkurrencefordele for udlejningsejendomme
De åbne pakkepostanlæg er ikke kun en innovativ løsning for udlejningsejendomme, de følger også en fremtidssikret trend, der giver en konkurrencefordel på langt sigt. Et højt serviceniveau gør lejemål endnu mere attraktive for beboerne og øger dermed udlejningsejendommens samlede værdi for ejeren. Ejendomme, der er udstyret med denne løsning, er lettere at udleje eller sælge, og løsningen giver en øget komfort og tilfredshed blandt lejerne på langt sigt. Ejere, bygherrer og boligsektoren bør rettidigt vælge den rette kurs og gøre brug af denne innovative løsning for bevare konkurrencefordelen.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *