01
JAN
2016

MEFA overtager salg og markedsføring af Renz-løsninger i Skandinavien

Posted By :
Comments : 0

En trimning af organisationen hos den tyske producent Renz har medført, at ME-FA A/S / Renz-Nordic fra 1. januar 2016 har overtaget salg og markedsføring af Renz’ postkasseanlæg og løsninger i Skandinavien.

Siden 2010 har MEFA været en del af den store, tyske postkasseproducent Renz GmbH, men kørt som et selvstændigt aktieselskab. Renz har gennem længere tid arbejdet på at optimere og strømline organisationen, og man har bl.a. ønsket en samordning af salg og markedsføring i de lande, hvor Renz er repræsenteret. Den 1. januar 2016 overtog ME-FA A/S / Renz-Nordic derfor alt salg og markedsføring af Renz’ kvalitetsløsninger i Skandinavien.

Adm. Direktør, Peter Andersen, nævner, at ME-FA A/S arbejder videre med begge brands af postkasseløsninger. MEFA er allerede et anerkendt og velkonsolideret brand i Danmark, mens kendskabet til Renz-varemærket skal styrkes yderligere herhjemme.

RENZ GmbH; Design og postkasseløsninger i topkvalitet

Renz er et 90 år gammelt familieforetagende og lig med gedigen, tysk kvalitet. Renz henvender sig til eksklusive byggerier og er markedsførende inden for kategorien af eksklusive og individuelle løsninger, hvor design og arkitektur har en afgørende betydning. Med et Renz-anlæg får kunderne en løsning i absolut topkvalitet, hvor design, teknik, samt materiale og udformning tilsammen giver et produkt udover det sædvanlige.

 

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *