02
JAN
2017

ME-FA A/S skifter navn til Renz A/S

Posted By :
Comments : 0

ME-FA A/S bliver per 1. januar 2017 til Renz A/S, men det kendte ME-FA varemærke vil fortsat bestå.

I juni 2010 overtog Renz den danske post- og pakkepostkasseproducent ME-FA A/S med hovedkontor i Taastrup. Virksomheden vil også fremover blive drevet som et selvstændigt aktieselskab i Renz-koncernen, men per 1. januar 2017 skifter ME-FA A/S navn til Renz A/S. ME-FA varemærket vil dog bestå på en række produkter.

– Siden opkøbet af ME-FA har Renz arbejdet på at optimere og strømline organisationen med fokus på samordning af salg og markedsføring i de lande, hvor Renz er repræsenteret. Den ønskede konsolidering af forretningen og strømlining af produktudbuddet er nu gennemført – og det er derfor helt naturligt, at navneskiftet sker nu, siger Peter Andersen, adm. direktør i ME-FA A/S.

Han fortæller, at det kendte velkonsoliderede danske ME-FA brand fortsat vil blive brugt til produkter til enfamilieshuse som fx postkasser, pakkepostkasser, standere og tilbehør – mens det samlede sortiment til etageejendomme vil være indeholdt i Renz-varemærket. Det gælder postkasseanlæg, pakkepostkasseanlæg, elektroniske låse, navneskilte samt tilbehør hertil.

Ingen betydning for kunder og samarbejdspartnere
For kunder og samarbejdspartnere betyder navneskiftet kun, at fremtidige fakturaer vil have Renz A/S som afsender i stedet for ME-FA A/S. De velkendte produkter og medarbejdere vil fortsat være de samme, ligesom adresse og CVR nummer forbliver uændret.

– Vi har forsøgt at gøre navneskiftet så glat og gnidningsfrit som muligt af hensyn til vores kunder og samarbejdspartnere. ME-FA og Renz vil fortsat være lig med postkasse- og pakkepostkasseløsninger af høj kvalitet – nu blot i en endnu stærkere selskabskonstruktion, siger Peter Andersen.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *