07
MAR
2017

Månedens medlem i marts – DI Byg

Posted By :
Comments : 0

I DI Byg stiller de hver måned skarpt på et af deres 450 medlemmer.

I marts er det Renz A/S månedens medlem.

Adm. direktør Peter Andersen besvarer fem skarpe spørgsmål om, hvem Renz A/S er, hvad de har fokus på netop nu, og hvad deres vigtigste fordel af at være medlem af DI Byg er.

1. Hvem er Renz A/S?
Erwin Renz Metalfabrik blev grundlagt i 1925, og det var da – som nu – en familiedrevet virksomhed med hovedkontor i Kirchberg i Sydtyskland. I dag disponerer Renz over mere end 25.000 kvadratmeter højteknologisk produktionsareal. Både med henblik på design, funktionalitet og fremstillingskvalitet profilerer Renz-produkterne sig på markedet. I 2010 købte Renz MEFA A/S, og fra årsskiftet 2016/2017 skiftede virksomheden så navn til Renz A/S, men MEFA fortsætter som varemærke.

MEFA-varemærket, vil fortsat være vores store sortiment til villaer og rækkehuse – det vi kender som postkasser, pakkepostkasser, standere samt tilbehør. Fremover vil postkasseanlæg, pakkepostanlæg, elektroniske låse og navneskilte samt tilbehør til etageejendomme blive solgt under vores Renz varemærke.

Det betyder, at vi nu under et samlet Renz varemærke er i stand til at tilbyde det fulde produktprogram, lige fra de billigste postkasser af høj kvalitet til de eksklusive tilpassede løsninger.

2. Hvad optager jer netop nu?

Mængden af breve falder mens mængden af pakker stiger hvert eneste år, og her har Renz set truslen fra de faldende brevmængder – for behøver vi overhovedet en postkasse i fremtiden? Men vi ser også muligheden for at vinde det marked, der opstår i slipstrømmen på den stigende mængde pakker – for at skabe sikker opbevaringsmuligheder af de pakker, som vi køber på nettet. Vores grundlæggende tankesæt er, at vi som forbrugere i lang de fleste tilfælde ønsker vores pakker leveret til døren.

3. Hvad ser I som jeres største mulighed i de kommende år?

Vi har gennem de sidste år udviklet en platform og tilhørende elektroniske komponenter, der sætter os i stand til at levere en pakkepostkasse til etagebyggeri, så vi som forbrugere nu kan få leveret vores pakker i opgangen – og hvis vi ønsker det, ligeledes kunne returnere pakker direkte fra opgangen. Systemet er forbundet med internettet, og de forskellige distributører kan herefter integrere sig ind i systemet.

I Danmark er det første anlæg opstillet ved en boligforening i Ballerup. Post Nord bringer og henter i dag pakker til dette anlæg. Flere anlæg er på vej. I Tyskland er systemet allerede integreret med DHL, DPD, Hermes og GLS. De vil således via deres normale håndterminaler kunne betjene pakkeboksen.

Systemet kan ligeledes anvendes til håndtering af pakker, udstyr mv. i større virksomheder. Vores svenske søsterselskab har leveret og installeret et system til intern håndtering af pakker på et større sygehus i Sverige. Mulighederne er mange.

4. Hvad ser I som jeres største udfordring i de kommende år?

Med de nye muligheder følger også nye løbende udfordringer. Vi skal til stadighed holde vores medarbejdere opdaterede og “bevæbnede” til at tage de nye udfordringer op. Vi går nu fra at være en virksomhed, der sælger produkter til i høj grad at være en virksomhed, der sælger løsninger. Det sætter naturligvis nye krav til vores kompetencer i virksomheden.

Det gælder hele vejen rundt – fra design og produktudvikling over salg og service og naturligvis ikke mindst til ledelsen.

5. Hvad ser I som den vigtigste fordel ved at være medlem af DI Byg?

Vores medlemskab i DI og DI Byg skaber en unik mulighed for at indhente erfaringer fra virksomheder, som enten står med tilsvarende udfordringer, som vi har lige nu, eller som allerede er et stykke videre og har fundet gode og brugbare løsninger på udfordringerne.

Vi har stor fornøjelse af de forskellige netværksgrupper, og vi er pt. med i tre forskellige grupper, herunder netværk for strategisk salg og markedsføring, e-businessnetværket samt marketingsnetværket. De bidrager alle god til vores netværk, men også i høj grad til ny viden og indsigt.

Læs mere om DI Byg her: DI Byg

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *